Cu Irina Usurelu – trainer internațional.

"Respirația conștientă"

Vrei să trăiești aici și acum fără regretele pentru trecut sau grijile pentru viitor? Atunci te invit să înveți respirația conștientă!

Ofertă valabilă doar până Expiră Cronometrul

Zile
Ore
Min
Sec

Succesul vine din rutina ta zilnică, motiv din care am inițiat această provocare de 21 zile.

Datorită rolului său de a uni mintea și corpul respirația constituie cel mai important element pentru sănatate și longevitate.

Vrei să înveți cum cu ajutorul respirației să trăiești din plin la toate cele 3 nivele: minte, trup, suflet? Atunci acest training este pentru tine.

Respirația este unica funcție vitală care poate fi controlată cu ajutorul minții, adică o putem aduce la nivel conștient utilizînd-o pentru numerosele beneficii pe care aceasta ni le poate oferi.

Împreună cu mine vei practica diferite seturi de practici de respirație, practici energetice și meditații pentru a lucra cu sistemul nervos, precum și cu cel imunitar.

Pînă la training ➡️ anxietate, supărări frecvente, certuri, acțiuni impulsive, lipsa unui somn calitativ.
După curs ➡️ acceptare,conectare cu sine, iubire de sine, veți observa cu ușurință partea pozitivă a lucrurilor.

Cel mai important lucru pe care îl vei obține în urma acestui minunat training este respirația conștientă care te ajută să simți ce este în interiorul tău.

Omul poate trăi fără mancare 2 luni, fără apă 10 zile, dar fără respirație nu rezistă mai mult de 5 minute. Nutriția pe care o oferă aerul prin respirație este de o importanță vitală mult mai mare decît cea oferită de apă și și alimente prin digestie.

Nu rata cele 21 zile în care poți învăța respirația Pranayama. Prana înseamnă respirație, Ayama înseamnă controlul respirației. 

De ce să investești în asemenea cursuri?

Pentru că cel mai valoroase lucruri pe care îl poți cumpăra sunt cunoștințele.

Cea mai bună investiție este cea în tine, în persoana ta. Dacă simți că a venit momentul să schimbi ceva în viața ta, atunci acesta este domeniul relevant în care să
investești la moment..

Zile
Ore
Min
Sec

Tu ești aici deloc întîmplător.
Aceasta înseamnă că anume acum este cel mai oportun moment din viață pentru a evolua.

Beneficiile pe care le vei obține prin Practicile energetice, Exercițiile de respirație și Meditație sunt uimitoare:

 • vei învăța menținerea unei stări emoționale echilibrate,
 • vei învăța să gestionezi eficient și să reduci stările de stres și anxietate,
 • vei obține creșterea financiară, pentru ca banii sunt energie și vin la cei ce au energie. Noi prin tot ce vom practica, vom spori vibrațiile energetice.
 • vei deveni conștient/ă de sine, ceea ce te va ajuta la eliminarea dependențelor și a adicțiilor,
 • vei începe procesul eliminării blocajelor din corp, 
 • vei avea control asupra furiei,
 • vei avea un somn calitativ și liniștit,
 • vei obține liniște sufletească,
 • vei contribui la îmbunătățirea sistemului imunitar,
 • vei reduce stările de anxietate,
 • vei mări puterea de concentrare, atenție de câteva ori,
 • vei obține o stare de compasiune și iubire necondiționată față de cei ce te înconjoară.

DESPRE IRINA UȘURELU

Mă numesc Irina Ușurelu, life COACH certificat, mentor, terapeut HOLISTIC și trainer în programe de creștere personală, ghid în practici de respirație și Meditație, specialist în Mindfulness și Psihosomatică.

Care este Misiunea mea?

Misiunea mea este de a ghida oamenii să-și descopere întregul potențial și să îl utilizeze la maxim pentru a trăi o viață echilibrată, plină de abundență, prosperitate, armonie și bunăstare.

Eu am descoperit Misiunea mea în urma lucrului enorm efectuat asupra mea, deci oricine dorește o poate face.

Eu sunt aici în calitate de transformator, translator al informațiilor brute pe care le-am cules de-a lungul anilor din diferite surse. Informațiile le prezint prin prisma mea, trecîndu-le prin mine și expunându-le prin modul meu unic.

Ce pot oferi?

Am răspunsul la tot ce ține de bună stare pe toate nivelurile: de la personal, relațional, financiar, social, pînă la factorii limitativi care
împiedică creșterea. Prin ceea ce fac eu ghidez oamenii să ajungă la propriile sale răspunsuri.

 

Ce studii am?

Am făcut numeroase studii în urma cărora m-am specializat ca:

– Ghid în practici de respirație,

– Consultant Holistic (Apa Kangen, Uleiuri esențiale Doterra și

Vivasan, Produse de la compania Coral- toate testate de către

mine perioade lungi de timp)

– Life Coach certificat,

– Specialist în psihosomatică,

– Facilitator de meditații și practici de mindfulness.

Întrebări Frecvente

Scopul acestui coach curs este de a-ți crește nivelul de conștientizare asupra lucrurilor mărunte care îți influențează viața și introducerea în rutina ta a obiceiurilor, programelor noi pentru crearea de noi căi neuronale.

Prin introducerea unor noi obiceiuri, creierul creează căi neuronale care îl fac să funcţioneze mai repede şi mai eficient.

Răspunde sincer: Vrei să trăiești la nivel mediocru sau totuși îți dorești să scalezi spre o viață legendară?

Pentru că aici vei fi susținut de către mine pe tot parcursul programului pentru a mă asigura că ai înțeles, ai conștientizat și ai început să aplici cele relatate de către mine. Pentru mine în calitate de mentor este foarte important rezultatul tău, schimbarea pe care o vei obține alături de mine și evoluția ta în urma acestui intensiv. Pentru că este cu teme pentru acasă și feedback din partea mea pe parcursul întregului program.

Să trăiești o viață legendară, să faci parte din cei 30 % care s-au transformat, care performează, care merg în flux prin viață? sau să rămîi la nivelul la care ești pe toate planurile: financiar, personal, energetic, relațional?

Temele pentru acasă te vor ține mereu în acțiune. Scopul acestui maraton nu este doar unul informativ, ci unul în care să aplici, să implementezi și să lucrezi asupra ta pentru a face parte din cei 30% care se transformă, care performează și care știu cum să-și scrie propria poveste legendară.

Cursul durează 21 zile și este structurat pe teme diferite la care vom lucra împreună pentru a obține cele mai faine rezultate.

Ce Spun Alte Femei Despre Mine

Bună Irina, am zis să vin și eu cu un feedback odată ce am finisat trainingul. Eu am venit din pură curiozitate, dar am obținut atîtea tehnici că nici nu mă așteptam de la mine să fiu atît de disciplinată și să practic așa exemplar. Am ales 11 tehnici pe care le practic zilnic cîte 2-3 min fiecare și mă simt altfel, pur și simplu ușoară. Pot doar să-ți mulțumesc pentru munca depusă!”
“ Eu iubesc și sunt iubită ! Așa să fie ! Totul cu voia lui Dumnezeu ! Mulțumesc Irina pentru afirmațiile zilnice, sunt profund recunoascătoare și-ți doresc o zi binecuvântată și minunată ”
“ Femeie frumoasă și magică pentru mine, te admir și-ți sunt profund recunoscătoare pentru toate infromațiile utile ”

Alege pachetul dorit

Light

39
 •  

Personal

89
 •  
Popular

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invităm să o suni pe colega noastra  și te va ajuta cu mare plăcere.

Copyright © IrinaUsurelu 2021
Termeni și condiții | GDPR | ANPC | POLITICA DE UTILIZARE COOKIE-URI

Alege metoda de plată mai jos:

Alege metoda de plată mai jos: