Grupul femeilor Divine

Fiecare femeie are nevoie de un spaţiu unde să se simtă în siguranță, unde să se deschidă, unde să evolueze şi să-și dea voie fie ea însăși.


De aici a venit către mine mesajele de creare a grupurilor feminine în care să vin cu acea cunoaștere profundă acumulata de-a lungul anilor. 

Intenția mea este să conectez spiritualul cu materialul, astfel încît să trăiți conștiente clipa, bucurîndu-vă de darurile vieții pămîntești.

În acest grup vom avea întîlniri de suflet, terapeutice, cu vindecări prin psihosomatică, cu ridicarea energiei vitale după conectarea de grup în Cronicile Akashice, precum și împlinirea prin discuții cu femei care sunt exact ca și tine, cu aceleași provocări, bucurii și plăceri. Ca urmare vei simți dilatarea conștiinței,  te vei bucura de crearea unui nou cerc de prietene care sunt acolo pentru tine, care nu te judecă și te privesc prin ochii compasiunii și empatiei.

Tot în acest grup, voi plasa practici de mindfulness, practici meditative, rugăciuni, meditații pe care le veți avea la îndemînă mereu. 

Un moment prețios este faptul că în cadrul grupului sunteți ghidate de către mine cu iubire și blîndețe în orice provocare aveți, întîlniți în viața de zi cu zi.

▪︎ Vom lucra treptat fiecare aspect al vieții.
▪︎ În cadrul întâlnirilor care vor avea loc pe zoom voi veni cu cunoașterea mea,
cu practicile specifice temelor selectate,
vom purta discuții despre și pentru suflet,
ne vom conecta în Cronicile Akashice în grup,
iar temele abordate vor fi diverse în fiecare lună și vor cuprinde:

▪︎ Întîlnirile vor fi înregistrate și plasate pe grup🤗

Shopping Cart