Cu Irina Usurelu – trainer internațional.

TRĂIEȘTE-ȚI DESIGNUL DEVINO CREATOR AL VIEȚII TALE

Ai întâmpinat și tu situații în care:

"Cu Descrierea designului tău propriu vei începe schimbarea imediat pentru că vei trece de la dorința de a schimba ceva la pași concreți pe care îi vei primi reieșind din Bodygraph-ul tău unic."

Acestea se întîmplă pentru că tu nu ești tu la "volanul" propriei vieți. Nu eşti defect şi nu acesta e motivul pentru care nimic din tot ce ai încercat nu a funcționat. Nu e nimic în neregulă cu tine. Înțelegi? Pînă acum doar n-ai știut cum funcționezi, care este trauma ta genetică, n-ai știut care sunt darurile și talentele tale și desigur n-ai avut de unde sa știi ce menire ai tu pe acest pământ.

Eu acum sunt aici în calitate de iluminator, pregătită să-ți creez harta proprie și împreună cu tine să determinăm care este calea sufletului tău.

Sistemul Human Design este o știință de auto-descoperire. Aplicarea sistemului dat în fiecare clipă, aduce un imens potențial de îmbunătățire și împlinire în fiecare sferă a vieții în parte.

Din harta ta personală poți obține extrem de multe informații referitoare la natura ta unică precum:

☆ sănătate și vitalitate 

☆ vulnerabilități și limitări, 

☆ talente, puncte forte sau daruri native.. 

☆ trauma genetică și modalitatea de lucru cu aceasta, etc.

La cel mai practic nivel, Human Design îți arată unde și cum să accesezi conștiința corpului tău, cum să-ți asculți corpul și să-l utilizezi ca instrument de luare a deciziilor ceea ce te va conduce la a trăi în conformitate cu adevăratul tău sine. 

 

Human Design oferă o harta, sau un manual, care indica felul în care ești unic ca persoana și te ghidează în a trăi într-o maniera care este sincronizata cu cine ești. Când ne aliniem cu adevărata noastră natură, începem să experimentăm un nivel de confort și acceptare pentru ceea ce suntem, înlocuind vechiul obicei de a urmări cine nu suntem.

De aici vine și capacitatea de a ne trăi adevărata menire în lume.

TU ȘTII CE TIP EȘTI?

Human Design este unealta care te va ajuta sa te recunoști și să fii cea mai bună versiune a ta. De aici vei putea alege calea vieții conform simțului tău interior ceea ce te va conduce spre atingerea potențialului maxim.

 

În Human design este un modul „incarnation cross” unde este întipărita 70% din informația cu care tu deja ai venit în această lume. Aici este scris şi

„misiunea” cu care ai venit în această lume. 

Misiunea mea: este să trezesc cât mai mulți oameni prin ghidare, prin transformare pe care o duc în lume, iar viața celor care m-au întîlnit si cu care am lucrat se împarte în cea de pînă la întâlnirea cu mine și cea de după.

 

Tu te-ai gândit vreodată care este menirea ta, în viața asta? De cate ori ți-ai confirmat ca faci ceea ce nu este pentru tine? De câte ori ai venit de la serviciu secat/ă de energie? Câte joburi, activități ai schimbat, și în final tot nu te-ai regăsit? 

 

Tot ce ai nevoie este să fii tu însuți!

Este important ca drumul spre a fi cel mai fericit, cel mai de succes SINE sa fie total unic pentru tine.

 

Eu te invit să te descoperi și să începi să trăiești în iubire, abundență, bunăstare și prosperitate pe toate planurile. 

 

Această cunoaștere te va ajuta sa te pregătești pentru era nouă în care cu cît mai conectat/ă vei fi la sufletul tău, cu atît mai mult vei prospera în această nouă lume.

"Cu Descrierea designului tău propriu vei începe schimbarea imediat pentru că vei trece de la dorința de a schimba ceva la pași concreți pe care îi vei primi reieșind din Bodygraph-ul tău unic."

Acestea se întîmplă pentru că tu nu ești tu la "volanul" propriei vieți. Nu eşti defect şi nu acesta e motivul pentru care nimic din tot ce ai încercat nu a funcționat. Nu e nimic în neregulă cu tine. Înțelegi? Pînă acum doar n-ai știut cum funcționezi, care este trauma ta genetică, n-ai știut care sunt darurile și talentele tale și desigur n-ai avut de unde sa știi ce menire ai tu pe acest pământ.

Eu acum sunt aici în calitate de iluminator, pregătită să-ți creez harta proprie și împreună cu tine să determinăm care este calea sufletului tău.

Eu sunt pregătită sa te ghidez spre SINELE tău autentic prin intermediul acestei științe și nu numai. Deoarece crearea unui Design individual presupune un studiu amplu ce durează cîteva zile, este nevoie de înregistrare prealabilă cu prezentarea următoarelor date: ziua, luna, anul, ora și localitatea nașterii tale.

De ce să alegi anume acest serviciu?

Odată ce ai efectuat plata vei primi un email în care vei alege una dintre zilele și orele disponibile pentru a-ți dezvălui întregul DESIGN individual, Road map-ul tău pentru viață.

Preț design + ședință 200 eu

Ce se întâmplă dupa ce aplici?

1. În max 72 ore primesti un mail de confirmare, in care vei primi modalitățile de plata și zilele si orele disponibile pentru ședința în care îți voi face cunoștință cu tine însăți.
2. După efectuare plății, eu blochez ora si ziua ta în agendă.
3. Îmi iau citeva zile de studiu a Designului tău
4. Ne vedem la in cadrul sesiunii individuale in timpul căreia te ghidez spre esența ta
5. Primești în format pdf informația despre cine ești și cum poți atinge potențialul tau maxim în toate sferele vieții.

Ce Spun Alte Femei Despre Mine

Salutare, draga mea! Multumim multumim multumim! A fost minunat sa descoperim si design-ul lui. Ne-am regasit cu adevarat in design-urile noastre. Intr-adevar suntem amandoi pustnici si ne simtit bine in singuratate sau impreuna noi doi in liniste fara stimuli exteriori. Nu am prea fost niciodata genul sa iesim in oras sau pe la petreceri iar evenimentele precum nunti ne obosesc tare. Multumesc si pt ca ai confirmat ce am simtit si eu de mult si i-am mai sugerat: sa asculte intuitia, sa nu mai blocheze instinctul si ce simte cu multa rationalizare. Esti minunata si aduci enorm de multa lumina
ANDRA C.
Eu citesc si recitesc si cred ca o sa o fac de atitea ori pin nu imi va intra 1001% in cap. Eu sunt pur si simplu wow simt niste emotii puternice amestecate,dar mai mult predomina alea frumoase,de recunostinta. Sunt atit de recunoscatoare ca am avut curajul sa ies din tipare🙏 sa vreau sa evoluez,si sincer iti zic sunt absolut recunoscatoare la toate incercarile vietii care m-au adus aici si acum, D-ne cit sunt de recunoscatoare. Ma simt binecuvintata,ma regasesc in ceea ce scrie aici ma framinta de multi ani intrebarea dc am venit pe lume?! Care ii misiunea mea?! Si acum mi-o venit insigtul ce persoana mi-o transmis ideea asta, is 9ani sau 10 ca ma tot intrebam pentru ce? Imi amintesc noptile in care plingeam si intrebam de ce?! In ceea ce ai scris in human disign ma regasesc in orice cuvintel. aveam asa o mare frica ca cumva voi ramine balta,ca nu voi sti ce sa fac,insa acum pot striga in gura mare eu am un Mentor💕 iti multumesc Irina, si da si eu Te Iubesc! Muuuultumesc multumesc multumesc!
Buna dimineata suflet frumos, Aseara am citit calm designu meu ii absolut totul atit de adevarat.. eu chiar incepusem sa am ca mie mi-i dat sa fiu singura si ma tot autoconvingeam de acest lucru.. acum stiu ca actiona Eul meu fals..intr-adevar peste tot aveam o batalie cu Eul meu fals. Mereu m-am simtit ciudata, fata de alti oameni in ultimu timp ma lua groaza cind peste tot vedeam atita falsitate, incepeam deja sa ma cert, sa urasc. Ca cum toti pot trai si fi asa falsi si eu nu pot..D-ne cit mi s-au simplificat lucrurili, ce de bine ca ti-am cunoscut la momentu potrivit caci in ultimu timp chiar Eul meu fals isi inradacina bine puterea. Cit ma simt de binecuvintata. Multumesc multumesc multumesc infinit🙏 Ii atit de fain sa am starea asta de bine,chiar si atunci cind lucrurile nu prea merg eu oricum is linistita nu mai sunt atit de zbuciumata,ba din contra sunt curioasa si bucuroasa ca devin tot mai dulce..

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invităm să o suni pe colega noastra  și te va ajuta cu mare plăcere.

Copyright © IrinaUsurelu 2021
Termeni și condiții | GDPR | ANPC | POLITICA DE UTILIZARE COOKIE-URI