Cu Irina Usurelu – trainer internațional.

MEDITAȚIA DE PURIFICARE A CHAKRELOR

este o formă de meditație destul de cunoscută și eficientă.

Ce primești în cadrul ședințelor individuale?

Meditația de purificare, activare a chakrelor vă va ajuta să puneți în funcțiune centrele energetice. Pentru că, chakrele furnizează energie pentru toată activitatea omului. 

Cu o practică constantă, vei putea să recâștigi echilibrul vieții, să ridici energia la un nivel superior, să vindeci și să previi bolile, să-ți îmbunătățești starea fizică și mentală, vei începe să experimentezi un surplus de energie prin care vei îmbunătăți toate aspectele vieții  care au avut de suferit în urma lipsei acesteia: sănătatea, relațiile, munca, vitalitatea. Dacă ai curiozitatea și vrei să experimentezi aceste senzații dă-ți voie să începi acum. Orice pas spre tine, cît de mic ar fi face diferența.

Cine sunt eu?

Mă numesc Irina Ușurelu, life coach certificat, mentor, trainer în diferite programe create de către mine, ghid în practici de respirație și Meditație, specialist în Mindfulness și Psihosomatică.

Care este Misiunea mea?

Misiunea mea este de a ajuta oamenii să-și descopere întregul potențial și să îl utilizeze la maxim pentru a trăi o viață echilibrată, plină de abundență,  prosperitate, armonie și bunăstare.
Eu am descoperit Misiunea mea în urma lucrului enorm efectuat asupra mea, deci oricine dorește o poate face.

Ce Spun Alte Femei Despre Mine

Bună Irina, am zis să vin și eu cu un feedback odată ce am finisat trainingul. Eu am venit din pură curiozitate, dar am obținut atîtea tehnici că nici nu mă așteptam de la mine să fiu atît de disciplinată și să practic așa exemplar. Am ales 11 tehnici pe care le practic zilnic cîte 2-3 min fiecare și mă simt altfel, pur și simplu ușoară. Pot doar să-ți mulțumesc pentru munca depusă!”
“ Eu iubesc și sunt iubită ! Așa să fie ! Totul cu voia lui Dumnezeu ! Mulțumesc Irina pentru afirmațiile zilnice, sunt profund recunoascătoare și-ți doresc o zi binecuvântată și minunată ”
“ Femeie frumoasă și magică pentru mine, te admir și-ți sunt profund recunoscătoare pentru toate infromațiile utile ”

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invităm să o suni pe colega noastra  și te va ajuta cu mare plăcere.

Copyright © IrinaUsurelu 2021
Termeni și condiții | GDPR | ANPC | POLITICA DE UTILIZARE COOKIE-URI