MEDITAȚII ÎNREGISTRATE

După o perioadă de peste 10 de studiu și practici în mindfulness, Irina Ușurelu, autor, trainer, life coach și ghid spiritual al oamenilor în continuă evoluție, a creat, fiind pecializată în tehnici de Mindfulness și meditație,  cel mai complex, eliberator și profund program de vindecare prin meditații. Certificările obținute îi permit să faciliteze meditatii, training-uri de dezvoltare personală, precum și sesiuni de terapie, coaching și accesarea Registrelor Akashice pentru sine și beneficiari.

Acest program de meditații ghidate se bazează pe cercetări, studiu, experiență profesională și personală care m-au ajutat să înțeleg ce presupune și pe ce se bazează o viață trăită în armonie.

Practica meditației a fost concepută pentru a permite corpului și minții să se relaxeze complet. În timpul meditației, atunci cînd este accesată starea de relaxare profundă este ușor de lucrat la nivel subconștient, eliberînd acele programe și conflicte interioare care sunt piedici în crearea realității dorite.

Meditațiile ghidate te pot sprijini în a recăpăta pacea interioară, acestea te readuc în prezent, de asemenea acestea te sprijină în a îndrepta atenția către interior astfel încât să începi să te simți cu adevărat, să te echilibrezi fizic, mental și spiritual, astfel încît vei conștientiza mai ușor cine ești și ce ai de făcut în această viață.

Aceste meditatii ghidate îți vor aduce o gama larga de beneficii: eliberare și vindecare, sporirea concentrației și a capacității de învățare, vei obține un somn liniștit și ușor, vei căpăta liniște emoțională și vei elimina stresul din viața ta.

Accesează meditațiile și începe călătoria către interior.

Aceste meditații te vor ajuta să-ți construiești o rutină zilnică constantă ce va servi drept pilon pentru evoluția ta pe toate planurile.

Începînd din momentul investiției vă îndemn să observați semnele, schimbarile în jur.🙏

Cu iubire,
A voastră Irina🤍

Shopping Cart