Cu Irina Usurelu – trainer internațional.

"Respirația conștientă"

Vrei să trăiești aici și acum fără regretele pentru trecut sau grijile pentru viitor? Atunci te invit să înveți respirația conștientă!

Ofertă valabilă doar abonaților de Instagram

Descoperă cele 21 de tehnici de respirației!

Lecția 1
Testarea sistemului respirator.

Lecția 2
Luarea deciziilor corecte.

Lecția 3
Practica eliminării blocajelor interioare.

Lecția 4
Dezvoltarea voinței.

Lecția 5
Eliberarea stresului din corpul nostru.

Lecția 6
Vacuum abdominal.

Lecția 7
Eliminarea încordării din corp.

Lecția 8
Umplerea rezervorului energetic.

Lecția 9
Tehnica de purificare a energiilor străine.

Lecția 10
Respirația Yoghinilor.

Lecția 11
Tehnica de eliminare a blocajelor de la nivelul gâtului.

Lecția 12
Respirația învingătorilor.

Lecția 13
Tehnica de echilibrare a energiei feminine și masculine.

Lecția 14
Circulația energiei în corpul nostru.

Lecția 15
Eliminarea fricii din corpul nostru.

Lecția 16
Tehnica de activare a canalului energetic.

Lecția 17
Tehnica de activare a câmpului bioenergetic.

Lecția 18
Practica Sitali Pranayamas.

Lecția 19
Activare vibrațiilor energetice financiare.

Lecția 20
Purificarea aurii și energiei financiare.

Lecția 21
Deschiderea canalului energetic pentru încrederea în sine.

Succesul vine din rutina ta zilnică, motiv din care am inițiat această provocare de 21 zile.

Datorită rolului său de a uni mintea și corpul respirația constituie cel mai important element pentru sănatate și longevitate.

Vrei să înveți cum cu ajutorul respirației să trăiești din plin la toate cele 3 nivele: minte, trup, suflet? Atunci acest training este pentru tine. Respirația este unica funcție vitală care poate fi controlată cu ajutorul minții, adică o putem aduce la nivel conștient utilizînd-o pentru numerosele beneficii pe care aceasta ni le poate oferi.

Timp de 21 zile vei practica împreună cu mine diferite seturi de practici de respirație, practici energetice și meditații pentru a lucra cu sistemul nervos, precum și cu cel imunitar.

Pînă la training ➡️ anxietate, supărări frecvente, certuri, acțiuni impulsive, lipsa unui somn calitativ.
După curs ➡️ acceptare,conectare cu sine, iubire de sine, veți observa cu ușurință partea pozitivă a lucrurilor.

Cel mai important lucru pe care îl vei obține în urma acestui minunat training este respirația conștientă care te ajută să simți ce este în interiorul tău.

Omul poate trăi fără mancare 2 luni, fără apă 10 zile, dar fără respirație nu rezistă mai mult de 5 minute. Nutriția pe care o oferă aerul prin respirație este de o importanță vitală mult mai mare decît cea oferită de apă și și alimente prin digestie.

Nu rata cele 21 zile în care poți învăța respirația Pranayama. Prana înseamnă respirație, Ayama înseamnă controlul respirației. 

DESPRE IRINA UȘURELU

Mă numesc Irina Ușurelu, life COACH certificat, mentor, terapeut HOLISTIC și trainer în programe de creștere personală, ghid în practici de respirație și Meditație, specialist în Mindfulness și Psihosomatică.

Care este Misiunea mea?

Misiunea mea este de a ghida oamenii să-și descopere întregul potențial și să îl utilizeze la maxim pentru a trăi o viață echilibrată, plină de abundență, prosperitate, armonie și bunăstare.

Eu am descoperit Misiunea mea în urma lucrului enorm efectuat asupra mea, deci oricine dorește o poate face.

Eu sunt aici în calitate de transformator, translator al informațiilor brute pe care le-am cules de-a lungul anilor din diferite surse. Informațiile le prezint prin prisma mea, trecîndu-le prin mine și expunându-le prin modul meu unic.

Întrebări Frecvente

Scopul acestui coach curs este de a-ți crește nivelul de conștientizare asupra lucrurilor mărunte care îți influențează viața și introducerea în rutina ta a obiceiurilor, programelor noi pentru crearea de noi căi neuronale.

Prin introducerea unor noi obiceiuri, creierul creează căi neuronale care îl fac să funcţioneze mai repede şi mai eficient.

Răspunde sincer: Vrei să trăiești la nivel mediocru sau totuși îți dorești să scalezi spre o viață legendară?

Pentru că aici vei fi susținut de către mine pe tot parcursul programului pentru a mă asigura că ai înțeles, ai conștientizat și ai început să aplici cele relatate de către mine. Pentru mine în calitate de mentor este foarte important rezultatul tău, schimbarea pe care o vei obține alături de mine și evoluția ta în urma acestui intensiv. Pentru că este cu teme pentru acasă și feedback din partea mea pe parcursul întregului program.

Să trăiești o viață legendară, să faci parte din cei 30 % care s-au transformat, care performează, care merg în flux prin viață? sau să rămîi la nivelul la care ești pe toate planurile: financiar, personal, energetic, relațional?

Temele pentru acasă te vor ține mereu în acțiune. Scopul acestui maraton nu este doar unul informativ, ci unul în care să aplici, să implementezi și să lucrezi asupra ta pentru a face parte din cei 30% care se transformă, care performează și care știu cum să-și scrie propria poveste legendară.

Cursul durează 21 zile și este structurat pe teme diferite la care vom lucra împreună pentru a obține cele mai faine rezultate.

Ce Spun Alte Femei Despre Mine

Bună Irina, am zis să vin și eu cu un feedback odată ce am finisat trainingul. Eu am venit din pură curiozitate, dar am obținut atîtea tehnici că nici nu mă așteptam de la mine să fiu atît de disciplinată și să practic așa exemplar. Am ales 11 tehnici pe care le practic zilnic cîte 2-3 min fiecare și mă simt altfel, pur și simplu ușoară. Pot doar să-ți mulțumesc pentru munca depusă!”
“ Eu iubesc și sunt iubită ! Așa să fie ! Totul cu voia lui Dumnezeu ! Mulțumesc Irina pentru afirmațiile zilnice, sunt profund recunoascătoare și-ți doresc o zi binecuvântată și minunată ”
Începând cursul respirația conștientă pranayama am început să mă simt altfel,de la început nu erau mari schimbări deși de fiecare dată cînd practicam simțeam acea fierbințeala în tot corpul. Am început să fiu mai bună în primul rînd cu mine,am înțeles puterea gîndului,am început sa văd lucrurile altfel,am devenit mai calmă,mai sensibilă,am început să îmi dezvolt feminitatea-nu zic că nu o aveam(doar că nu o dezvoltam niciodata îndeajuns).De fiecare dată îmi aduc aminte cuvintele tale,ce trebuie de făcut în anumite situații pentru a evita careva consecințe. Nu știu ce ai făcut cu mine dar simțeam că zbor.Am început să dorm mai bine.Nu mai am gîndurile alea negative care le aveam mai ales înainte de somn.Datorită faptului că am devenit ok cu mine și am făcut curat în gîndurile mele am reușit să rămân însărcinată,acum am o minune de copil și sunt mega fericită.Toate se întâmplă exact la momentul potrivit,doar trebuie răbdare. Îți Mulțumesc cu recunoștință pentru schimbarea mea 🙏😇🤗 Îți Mulțumesc pentru fiecare gînd bun😍💐🧸Mulțumesc Mulțumesc Mulțumesc  Recenzie de la Seisz Lena

Alege pachetul dorit

Vezi mai jos recenzia de la Elena!

Light

39
  •  

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invităm să o suni pe colega noastra  și te va ajuta cu mare plăcere.

Copyright © IrinaUsurelu 2021
Termeni și condiții | GDPR | ANPC | POLITICA DE UTILIZARE COOKIE-URI