CARDURI DE RECONECTARE A CUPLURILOR/FAMILIEI

Cardurile cu întrebări pentru ReConectarea cuplurilor expun modalităţile prin care vei descoperi iubirea adevărată. Anume prin întrebări la care se răspunde cu sinceritate se poate ajunge la esență.

Irina Ușurelu este autoarea întrebărilor, create pe baza cunoașterii și experienței de lucru în coaching și terapii, prin intermediul cărora mii de oameni din diferite ţări au reuşit să-şi reconstruiascå radical viața, umplând-o cu iubire, bogăţie materială, împlinire și armonie.

În aceste carduri ni se înfăţişează cheile armoniei în relația dintre bărbaţi și femei/ familie.

Timp de milenii, bărbații şi femeile au dus o luptă nesfârșită pentru a domina în relaţie, ceea ce presupune încălcarea legilor fundamentale ale Universului. Prin urmare cuplurile fericite sunt o raritate în societatea noastră. Aceste carduri sunt destinate realizarii unei uniuni fericite între bărbat și femeie prin cunoaștere.

Fiecare card oferă o ușă către gândurile și sentimentele partenerului de viață sau a tuturor membrilor familiei.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Întrebări distractive și captivante

Fiecare carte pe care o jucați îți oferă o ușă către gândurile și sentimentele partenerului tău/membrilor familiei. 

Couple Reconnect te poate ajuta să comunici cu partenerul tău în moduri noi pe care poate nu le-ai încercat înainte.

O nouă modalitate de a vă reconecta

Construiește o legătură emoțională mai profundă cu partenerul tău/familia ta punând întrebări semnificative și făcând din aceste activitate o distracție pentru relația ta.

Traiti implinirea bucurindu-va de conevrsatii profunde

Couple Reconnect vă va ajuta să descoperiți cum ambii vă simțiți iubiți, acceptați, validați, îngrijiți și apreciați unul de celălalt

Ultima etapă

cea mai plăcută este cea în care avem deja claritate și creăm împreună Vision bordul. Aici primiți instrucțiunile creării acestuia, plus practica de manifestare a dorințelor🧚‍♀️

10e60dee-e119-4b02-a109-058d6238587b

Acum sunt accesibile 2 opțiuni de plată a acestuit program:

Varianta 1 ⤵️

33
  • Acces la întregul program

Varianta 2 ⤵️

69
  • Aveți acces la program
  • Odată la 3 zile în timpul celor 12 zile de Solarium voi extrage carduri metaforice conform întrebării acordate de participant, cu descifrarea mesajului✨

Începînd din momentul investiției vă îndemn să observați semnele, schimbarile în jur.🙏

Cu iubire,
A voastră Irina🤍

Shopping Cart