”Maestrul stării și percepția realității din perspectiva creatorului”

este despre prelucrarea profundă, eliberarea de convingeri limitative și schimbarea gândirii și a percepției realității la cel mai profund nivel. În urma acestuia vei trăi în starea de lux din care tot ce îți propui și este pentru tine poți realiza ușor, cu o stare de liniște și armonie interioară.

Metode prin care vom lucra nu mai sunt întâlnite nicăieri pentru ca sunt create, combinate pe baza multor ani de studii din psihologie, NLP, Ezoterică, Coaching, Psihosomatică.  

Cui se adresează cursul?

Dacă te-ai regasit măcar în unul din cele de mai sus, atunci ceea ce vom face la curs este pentru tine!

După parcurgerea acestui coach- training transformațional va apărea claritatea de unde vii, unde ești și încotro se vrei să te îndrepți!

Cine te ghidează în timpul acestuia?

Irina Ușurelu, mentorul care abordează holistic omul, total implicată și dedicată. 

Ce primești?

Instrumente, tehnici, practici de respirație, exerciții, meditații care te vor scoate la alt nivel de vibrații, la o altă stare, în care vei atrage o multitudine de posibilități.
Vrei să faci saltul cuantic spre armonie în toate sferele vieții tale, atunci vino cu mine să începem schimbarea! 

Cînd începe transformarea?

De obicei creșterea, transformarea începe dintr-un  disconfort: financiar, personal(stagnezi pe loc și viața parcă nu te mai bucură), relațional (familie, prieteni), atunci cînd simți că nu mai ești pe drumul tău. 

Atunci cînd oamenii încep să-și pună întrebări și nu găsesc răspunsul eu pot interveni în calitate de coach, mentor care să ghideze transformarea. 

Știu că din cauza apariției a tot felul de maratoane, cursuri, traininguri cu tot felul de specialisti încrederea în acestea a avut de suferit, dar vreau să vă zic că voi alegeți cu sufletul mentorul la care să mergeți, vedeți persoana(mentorul, consilierul), vedeți ce promovează aceasta, cum gândește, ce vorbește și doar atunci  faceți cea mai bună alegere pentru voi.

Nu întîmplător ești aici! Acum e timpul să faci alegerea. Dă-ți voie să evoluezi!

Dacă te-ai regasit măcar în unul din cele de mai sus, atunci ceea ce vom face la curs este pentru tine!

După parcurgerea acestui coach- training transformațional va apărea claritatea de unde vii, unde ești și încotro se vrei să te îndrepți!
 • Procesul schimbării gîndirii, conștiinței și stării nu este un proces de scurtă durată, de aceea acesta va dura în jur de 3 luni (și va continua toată viața), timp în care vei învăța:

 • Cum să-ți gestionezi starea, gândurile și buna dispoziție și cum să fii mereu în stare de resursă?

 • Cum să crești vitalitatea și energia pentru a păși spre fericire?

 • Cum să crești încrederea în sine prin prisma iubirii de sine?

 • Ce este stima de sine și cum să o amplifici? 

 • Cum să îmbunătățești relația cu părinții? Cum să te eliberezi de simțul datoriei și vinovăției față de părinți si copii?

 • Cum să creezi relații frumoase și armonioase cu partenerul de viață?

 • Cum să relaționezi frumos cu oamenii care te înconjoară?

 • Cum să-ți creezi realitatea primind cu recunoștință tot ceea ce îți dorești?

 • Cum să-ți stabilești scopurile și intențiile și de unde iei motivație pentru realizarea acestora?

 • Cum să-ți gestionezi eficient timpul pentru a reuși tot ceea ce îți propui? Time management.

 • Cum să scapi de frici odată și pentru totdeauna?

 • Cum să crești financiar și ce te ține din această creștere?

 • Cum să-ți asumi responsabilitatea și să te dedici 100 la 100 prezentului, fără a sta blocată în trecut și fără a fi axată doar pe viitor?

 • Cum să devii autorul propriei tale povești, de unde cu plăcere să-ți asumi responsabilitatea pentru viață fără frică?

 • Corpul – sistemul complex care ne vorbește. Cum să ne auzim corpul și să facem schimbări reieșind de aici?

 • Tot ce a fost până la curs tavanul, va deveni după acesta o limită de jos. Dacă pînă la curs limita de sus a cîștigului tău financiar lunar a fost de pînă la 500 euro, atunci după curs acești 500 euro ar deveni limita de jos pe care o putem cîștiga.

 • Cum să-ți găsești vocația și misiunea ta în viață?

 • Cel mai important este că împreună vom lucra la: minte, corp și suflet. 

 • Numeroase studii au arătat că mai puțin de 30 % din oameni lucrează la ridicarea nivelului de conștiință, la creșterea nivelului de energie și vitalitate și la transformarea lor interioară. Iar cei care au conștientizat nevoia  și beneficiile de a se transforma frumos și armonios, și  au parcurs programe de dezvoltare personală au indicat creșterea nivelului de viață cu 40%.

De ce să alegi anume acest training?

Pentru că aici vei obține tehnici, meditații prin care tu vei putea lucra orice situație din viața ta fără a mai avea nevoie să apelezi la alți specialiști sau să cumperi alte programe.

Ce Spun Alte Femei Despre Mine

Bună Irina, am zis să vin și eu cu un feedback odată ce am finisat trainingul. Eu am venit din pură curiozitate, dar am obținut atîtea tehnici că nici nu mă așteptam de la mine să fiu atît de disciplinată și să practic așa exemplar. Am ales 11 tehnici pe care le practic zilnic cîte 2-3 min fiecare și mă simt altfel, pur și simplu ușoară. Pot doar să-ți mulțumesc pentru munca depusă!”
“ Eu iubesc și sunt iubită ! Așa să fie ! Totul cu voia lui Dumnezeu ! Mulțumesc Irina pentru afirmațiile zilnice, sunt profund recunoascătoare și-ți doresc o zi binecuvântată și minunată ”
“ Femeie frumoasă și magică pentru mine, te admir și-ți sunt profund recunoscătoare pentru toate infromațiile utile ”

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invităm să o suni pe colega noastra  și te va ajuta cu mare plăcere.

Copyright © IrinaUsurelu 2021
Termeni și condiții | GDPR | ANPC | POLITICA DE UTILIZARE COOKIE-URI