SUBLIMINALE

Aşteptarea a luat sfârșit!

Faptul că unul din darurile mari cu care am venit pe Pămînt este vocea mea, vibrațiile acesteia, îmi oferă dreptul de a lucra direct cu subconștientul.

Deși cunoașteam despre acest dar, talent al meu ce ține de vibrația vocii mele, nu am dat mare valoare acestuia. Pînă în momentul în care am conștientizat că cele mai multe  feedbackuri sunt anume despre mesajele vocale și tot ceea ce ofer înregistrat.

Astfel, mesajele voastre m-au determinat să mă scufund și mai mult în căutarea modalităților de a aduce și mai multă valoare anume prin vocea mea, prin blândețea și iubirea pe care o pot transmite anume în acest mod.

Cautarea a luat sfârșit, imediat ce a venit către mine mesajul Divin de a crea NeuroAfirmații și Subliminale care să lucreze direct cu subconștientul, totodată creînd noi căi neuronale.

Astfel odată ce iluziile se risipesc, începe viața trăită autentic, iar realitatea se transformă.

Subliminale sunt create de mine cu iubire, astfe încît să le ascultați liniștite, fiind 100% sigure că afirmaţiile din cadrul lor sunt pozitive și nu au nimic negativ ascuns.

Ce sunt subliminalele și de ce ele funcţionează?

Mesajele(afirmaţiile pozitive) subliminale auditive, sunt transmise cu o frecvență mai joasă decât abilitatea umană de a le detecta prin auz și pot fi ascunse în spatele altui sunet, cum ar fi o melodie de fundal aleasă de mine. Urechea externă nu le aude, însă urechea internă, da. Și de acolo se imprimă în subconştient.

Atunci cînd aceste afirmații sunt imprimate în subconștient, putem ReCrea relitatea noastră anume în acele sfere în care avem cea mai mare nevoie. Atunci cînd subconștientul știe că „tu ești înconjurată doar de oameni buni, de încredere”, anume astfel de oameni va atrage în lumea ta.

Pot crea subliminale personalizate✨️

Dacă vrei un subliminal pe care să îl asculţi pentru a lucra personalizat la anumite dorinţe, aspecte şi n-ai găsit unul potrivit pe site, atunci pot să ți-l creez eu. Programează o sesiune unu la unu în timpul căreia voi identifica momentele de la care să începem ReCrearea ta.

NeuroAfirmațiile sunt acele afirmații pe care le audiați în mod conștient, le repetați zilnic și căutați confirmarea în exterior. După 30-60 zile veți observa din ce în ce mai multe confirmări în exterior, deoarece realitatea se va ReCrea în conformitate cu noile căi neuronale.

Acestea sunt create pentru fiecare sferă a vieții în parte, iar dacă ai nevoie de ceva personalizat, te aștept într-o sesiune 1:1 pentru a înțelege ce este potrivit pentru tine.

Dacă vrei sa testezi și să vezi cum acestea funcționează în mod real în viața ta, abonează-te acum.

Începînd din momentul investiției vă îndemn să observați semnele, schimbarile în jur.🙏

Cu iubire,
A voastră Irina🤍

Shopping Cart