Cu Irina Usurelu – MENTOR, Life Coach certificat, 

Maestru în Accesarea Tainelor Registrelor Akashice, 

Specialist în psihosomatică și mindfulness

Sesiuni individuale de Terapie, Coaching și Accesare a Registrelor Akashice 

Ce primești în cadrul ședințelor individuale?

Odată ce decizi să mergi în profunzime, să vindeci, să te eliberezi, să înveți să-ți gestionezi starea și să devii Creator al vieții tale poți alege următoarele opțiuni:

  • O ședință – prețul căreia este de 270 euro/oră. 
  • 5 ședințe – 1250 euro. Acest program este unul de mentorat, pe parcursul căruia timp de 35-50 zile suntem conectate zilnic prin practicile zilnice, prin ghidare în situații confuze și prin feedback la orice neclaritate apărută. În plus, acest pachet include și decompoziția de human design din care poți afla cu ce daruri ai venit pe lume, cum funcționezi,  cum sa iei deciziile, care sunt talentele tale  și care e crucea reîncarnării sufletului tău în această viață. Un mare plus al acestui parcurs este faptul ca te transformi in preajma mea, inclusiv prin activarea neuronilor oglinda.
  • 7 sesiuni – 1650 euro.  Acest program este unul de mentorat, pe parcursul căruia timp de 2-3 luni suntem conectate zilnic prin practicile zilnice, prin ghidare în situații confuze și prin feedback la orice neclaritate apărută. În plus, acest pachet include și decompoziția de human design din care poți afla cu ce daruri ai venit pe lume, cum funcționezi,  cum sa iei deciziile, care sunt talentele tale  și care e crucea reîncarnării sufletului tău în această viață. A fost demonstrat științific ca pentru crearea de noi căi neuronale e nevoie de 3-6 luni, de aceea, acesta ar fi programul perfect prin care să lucrați la crearea realității pe care v-o doriți. 

Cine sunt eu?

Mă numesc Irina Ușurelu, life coach certificat, mentor, trainer în diferite programe create de către mine, ghid în practici de respirație și Meditație, specialist în Mindfulness și Psihosomatică. Maestru citirilor în Registrele Akashice.

Care este Misiunea mea?

Misiunea mea este de a aduce lumina și iubirea în viețile oamenilor, prin a-i sprijini să-și deschidă inimile și să-și descopere întregul potențial și să îl utilizeze la maxim pentru a trăi o viață echilibrată, plină de iubire, de abundență,  prosperitate, armonie și bunăstare.
Eu am descoperit misiunea mea în urma lucrului enorm efectuat asupra mea, deci oricine dorește o poate face.

Unde au loc ședințele?

Online, pe orice platformă convenabilă.

Cum au loc ședințele de coaching?

Cel mai important aspect pe care eu pun accent este mediul sigur, empatic, plin de iubire. În acest mediu există vindecare, iertare, transformare în autor al propriei vieți. Dumnezeu care este creatorul a tot ce există ne-a creat după asemănarea sa, atunci de ce noi să nu devenim creatori asemeni acestuia? De ce să nu ne creăm viața, de ce să nu creăm o viață mai bună pentru noi și pentru cei care ne înconjoară?

Cum are loc transformarea?

În mediul meu transformarea are loc prin ghidare spre SINE, fără sfaturi). Prin întrebările primite, tu treptat vei pune la îndoială convingerile, programele după care trăiești în prezent. De la o ședință la alta vei descărca ceea ce nu-ți mai este util și vei adopta, integra convingeri, practici, instrumente prin care te vei crea pe tine în mod AUTENTIC.

Prinde acum un loc cît încă mai este disponibilitate

Ce zic alte femei cu care am lucrat:

Doamneee, Irina, eu nu am cuvinte , pentru ca nu exista cuvinte sa exprim ce inseamna cursul tau pentru mine….pentru omenire…pentru pamant. Irina, tu Esti manifestarea Iubirii si a luminii….💫☀️🤍 Modul in care dai Iubirea si lumina mai departe e miraculos…. Aduce evolutie in toate planurile. Esti autentica si te felicit. Uimita si fascinata sunt de cate ori te ascult… Totul face sens , invat multe si ma luminez la propriu. Esti sanatate, iubire, viataaa!❤️❤️❤️❤️❤️ Te iubesc! Multumesc pentru oportunitate aceasta
Buna dimineata cu Adevarat! Irina, ma trezesc cu tine si adorm cu tine. Esti un adevarat ghid care aduci lumina prin actiunile tale. Vocea ta este balsam pentru suflet si pace pentru minte, cuvintele pe care le folosești si informatiile pe care le impartasesti sunt izvor de apa vie pentru minte , corp si suflet. Acest program, care doar ce a inceput schimba chimia Viata in tot mai Bine, amplifica constienta si largeste constiinta. Undele vocii tale sunt unde vindecatoare, esti cu adevarat trimisa in vietile oamenilor care isi doresc transformare. Fii binecuvantata!
Sunt profund recunoscatoare pentru tot ce primesc de la tine! Multumesc, Multumesc, Multumesc! Te felicit pentru tot ce ai devenit, pentru ce esti si ce faci! Te ascult, iar limitele timpul si spatiului se dizolva…. Cuvintele tale ajung direct la inima, mintea fiind din start convinsa ca toate practicile merita efortul meu concentrat si ca ele aduc imi transformare profunda. Faptul ca esti atat de naturala, face acest proces de deblocare, eliberare, curatare infinit mai usor. Pretuire infinita!

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invităm să o suni pe colega noastra  și te va ajuta cu mare plăcere.

Copyright © IrinaUsurelu 2021
Termeni și condiții | GDPR | ANPC | POLITICA DE UTILIZARE COOKIE-URI