WORKSHOP

Arta de a FI autentic se învață!

Mai mult timp în urmă am simțit să organizez aceste workshop-uri tematice prin care să contribui la dilatarea conștiinței femeilor mature, asumate și responsabile.

În aceste întâlniri de grup vom lucra diverse teme care vor contribui la expandarea conștiinței, la schimbarea viziunii asupra lumii și asupra funcționării legilor universale. În unele sesiuni vom accesa Cronicile Akashice, pe cînd în altele vom lucra practic direct în sesiune. În dependență de energia grupurilor și  cîmpul creat vom selecta temele actuale pentru a fi lucrate.

Acum, însă, lucrînd cu adolescenții și cu părinții acestora, am considerat ca fiind foarte actuală tema evoluției COPIILOR ÎN NOUA LUME.

Workshopul pe care îl voi ține pe 20 iunie va fi cu tematica:

   CUM SĂ-ȚI NU-ȚI PIERZI COPIII ÎN NOUA REALITATE? 

Cel mai îngrijorător fapt, pe lîngă multe altele, este că numărul copiilor care nu se identifică cu genul natural, tradițional este în creștere constantă (neavînd în spate modificări la nivel de ADN, potrivit cercetarilor efectuate), aceștia avînd percepții eronate despre sexe și modificările genetice cu care se pot naște unii copii.  Iar potrivit ultimelor studii făcute de American Psichological Asociation, numărul  tinerilor, cu vîrstă între 10-24 ani, care s-au gîndit serios la sinucidere, este de peste 30% și numărul celor care au încercat să se sinucidă este de peste 13%(pentru comparație, în lagărele de concentrare nivelul sinuciderilor era de 10%).

Cunoscînd realitatea din spatele cortinei, pot afirma că tinerilor le este dificil să se descurce de unii singuri, atunci cînd părinții nu cunosc cum ar putea gestiona eficient stările acestora, trăirile cu care aceștia se confruntă. 

Mai mult decât atît, copiilor, tinerilor le este dificil să vorbeasca cu parinții despre trăirile lor sau despre ceea ce simt din frica de a nu fi înțeleși.

Anume aceste motive au stat la baza creării unui Workshop în care voi da instrumente simple prin care putem sa nu ne pierdem copiii în noua realitate

 

Începînd din momentul investiției vă îndemn să observați semnele, mesajele care vă vin și schimbările din jur.

Cu iubire,
A voastră Irina

Shopping Cart